Varför Mallorca Fastigheter är rätt mäklare för dig?

Nöjda kunder är vår högsta prioritet. Tack vare dem kan vi säga att vi förmodligen är den bästa fastighetsmäklaren på Mallorca.

Fastighetsaffärer måste grundas på förtroende och långsiktiga relationer. Därför är vår bästa referens våra många nöjda kunder. Varför inte komma in på vårt kontor på Calle Aníbal 23D, in Santa Catalina, Palma så kan vi berätta mer om oss och våra tjänster.
Här är några motiv till varför vi tror att Mallorcafastigheter är den mest passande fastighetsmäklaren för dig på Mallorca.

Vi hittar rätt objekt för dig inte för säljaren eller för oss själva

Vår relation med våra kunder slutar inte med fastighetsköpet. Vi har som prioritet att ge bra kundservice, både före och efter köpet. Vi erbjuder långsiktiga uthyrningstjänster till våra kunder och fastighetsförvaltningtjänster. Du som köpare, har inga extra kostnader för våra tjänster. Vårt mål är att erbjuda dig en personlig service och att göra din bostadsköp på Mallorca till en trevlig upplevelse.

Bästa after sales service

Vår kontakt och vårt ansvar tar inte slut då köpet har genomförts. Vi har gjort det till en prioritet för oss att ge en bra kundservice både före och efter köpet. Vi erbjuder våra kunder fastighetsförvaltningstjänster. Vårt mål är att erbjuda dig en personlig service och att göra din bostadsköp på Mallorca till en trevlig upplevelse.

Vi förstår våra svenska kunders behov

Mallorcafastigheters medarbetare har bott i många olika länder i Skandinavien, Västeuropa, Östeuropa, Mellanöstern samt i USA. Därför känner vi mycket väl till de prioriteringar som våra internationella kunder har.

Legal och finansiell rådgivning med etablerade samarbetspartners och beprövad kvalitet

Vi arbetar med de bästa inom bostadslån och bankkontakter, advokater, fastighetsrenovering, byggfirmor, arkitekter, inredningsarkitekter, byggare, försäkringsmäklare samt fastighetsförvaltare på Mallorca. Alla talar flytande engelska och många av dem flytande svenska.

Bästa kvalitetsfastigheter på Mallorca

Vi samarbetar med en utvald grupp av välrenommerade byggfirmor, försäljningsfirmor och andra fastighetsmäklare på Mallorca.

Vi ser fram emot att träffa dig och ge den bästa servicen när du söker bostad på Mallorca.

MALLORCARESIDENCIA SL © 2012-2017 - CIF: B57607699 TOMO: 2382, LIBRO: 0, FOLIO: 157, HOJA: PM-63854, INSCRIP.: 1 | Legal notice