Vårt team

Team Mallorcafastigheter

Vivian Grunblatt
Vivian Grunblatt
Grundare & partner
... läs mer

Vivian är den mallorkinska medlemmen i teamet. Vivian har studerat statsvetenskap vid Cornell University i USA. Hon har arbetat inom fastighetsbranschen de senaste 15 åren. Innan Mallorcafastigheter, grundade hon och var VD för ett fastighetsbolag, "Ready House". Vivian har därför ett omfattande nätverk på ön. Hon talar engelska, spanska, svenska, tyska och ungerska. På fritiden hon tycker hon om att ta långa promenader med sina två barn och att spela tennis.

Ahmet Senoglu
Ahmet Senoglu
Partner
... läs mer

Ahmet är utexaminerad civilekonom och civilingenjör från Cornell University i USA. Han har lång erfarenhet av finansiering och konsultuppdrag från både arbete i USA och Sverige. Efter att ha arbetat som konsult på McKinsey & Co i Stockholm, blev han VD för ett medelstort teknologiföretag. Förutom privata fastigheter, arbetar han dessutom med köp och försäljning av kommersiella objekt såsom restauranger och hotell på ön. Han talar engelska, svenska, tyska, turkiska och spanska. På sin fritid tycker han om att surfa och hålla sig i trim.

Charlotte Magnusson
Charlotte Magnusson
Försäljare
... läs mer

Charlotte är svenska. Efter att ha bott i Norge under några år flyttade hon till Mallorca 2003. Charlotte har ägt en cocktailbar i Palma i sex år. Hon har också arbetat på Svenska skolan och som en tennisinstruktör. Charlotte har en kandidatexamen i företagsekonomi. Hon talar svenska, spanska, engelska och norska och förstår danska, tyska och katalanska. På fritiden spelar hon tennis och vandrar i bergen på Mallorca.

Patricia Grunblatt
Patricia Grunblatt
Inredningsarkitekt
... läs mer

Patricia är vår inredningsarkitekt. Hon är ursprungligen från Mallorca och har nu efter flera år utomlands återvänt till ön för att hjälpa våra kunder med design och renoveringsprojekt. Hon har en bakgrund inom inredning och grafisk design och de senaste fem åren har hon arbetat för LOM FDP, en arkitekt och designfirma i London. Innan det var hon i USA, Indien och Kenya för att inspireras och få erfarenhet inom ämnet. Patricia har en magisterexamen inom miljöfrågor och hållbarhet vilket är något som präglar hennes arbeten och projekt. Hon finns nu här för att hjälpa dig att skräddarsy ditt drömhus. På sin fritid utforskar hon klätterväggarna på Mallorca.

Jan Hedengård
Jan Hedengård
Försäljare
... läs mer

Jan har bott på Mallorca sedan år 2000. Under denna tid har han arbetat för en välkänd mallorkinsk utvecklare och för en fastighetsbyrå i Port Andratx. Tack vare detta har han en god kännedom om fastighetsmarknaden på Mallorca och är sedan i början av 2013 en medlem av vårt team. Han talar svenska, engelska, tyska, spanska och förstår danska och norska. Han gillar att spendera sin lediga tid med sin familj. Han är också mycket intresserad av sport och tycker om att träna så fort han får möjlighet.

Magnus Nystedt
Magnus Nystedt
Försäljare
... läs mer

Magnus flyttade till Mallorca med sin familj för livskvaliteten och klimatet. Hans två barn går på Svenska Skolan. Magnus har mer än 20 års erfarenhet från försäljning, större delen av tiden inom området bank och finans. Innan Magnus flyttade till Mallorca arbetade han bl a som kontorschef för SEB kontoret i Gamla stan i Stockholm. Han har ett stort intresse för språk och pratar svenska, finska, engelska, spanska och italienska. På fritiden är det sport (löpning, tennis, yoga, cykling) och familjen som gäller.

Patrik Flyving
Patrik Flyving
Försäljare
... läs mer

Patrik har spenderat sina somrar med segling på Mallorca sedan 1981. Efter en tid i den svenska försvarsmakten, valde han att plugga i Barcelona. Han flyttade till Mallorca 2006 och började arbeta bland annat som Kapten och Ingenjör inom super yacht industrin. Nu föredrar han att vara bosatt på land i Palma centrum. Patrik talar flytande Spanska, Engelska och Svenska. På sin fritid är han gärna med sin familj eller ute till havs, Patrik har nämligen ett stort intresse för segling och surfing.

Anders Paulsson
Anders Paulsson
Försäljare
... läs mer

Anders kom till Mallorca med familjen för snart tre år sedan och har en son i Svenska Skolan. Familjen har flyttat runt lite på ön; Sol de Mallorca, Cas Catala, Binissalem och nu fastnat i Santa Catalina. Anders har ett förflutet inom finans och försäkring och har nyligen börjat på Mallorcafastigheter efter drygt ett år hos en stor tysk fastighetsmäklare på ön. Han talar svenska och engelska, förstår tyska, danska och norska och håller som bäst på med att lära sig spanska. På ledig tid är det familjen och golf som gäller.

Josephine Cederqvist
Josephine Cederqvist
Försäljare
... läs mer

Josephine flyttade till Mallorca 2003. Sedan dess har hon hunnit bo drygt ett år i Barcelona och tre år i Sverige. Josephine har en magisterexamen i affärsjuridik och har arbetat med kontraktsförhandlingar. Under sin tid på Mallorca har hon drivit en klädbutik och fått fyra barn. Hon har ett stort språkintresse och talar svenska, engelska, spanska, danska och lite franska. Josephine håller Mallorcas nordvästra sida varmt om hjärtat och är bosatt utanför Deia. På fritiden umgås hon med familjen, vandrar i bergen och spelar padel.

Ana Fiol
Ana Fiol
Grafisk formgivare
... läs mer

Ana är från Mallorca. Efter att ha avslutat sin examen i turism reste hon genom Europa och bodde flera år i Irland och Tyskland. Väl tillbaka på Mallorca specialiserade hon sig på grafisk design och fotografi. Hon startade sitt eget företag inom reklambranchen och skaffade sig erfarenhet inom denna sektor. Dessutom har hon erfarenhet av fastighetsbranschen efter att ha arbetat för en välkänd fastighetsbyrå på Mallorca. Hon talar katalanska, spanska, engelska och tyska. Hennes främsta hobby är restaureringar av foton. Hon tycker om att tillbringa sin lediga tid med sin familj och vänner.

Johanna Andersson
Johanna Andersson
Team assistant
... läs mer

Johanna är svenska från Dalarna. Hon kom första gången till Mallorca 2001 för att arbeta som flygvärdinna. Hon har sedan dess hunnit bo i Peru, Vietnam och Sverige för att slutligen bosätta sig på Mallorca igen. Hon har studerat Internationella relationer och talar flytande svenska, engelska och spanska. På fritiden umgås hon med familj och vänner, vandrar i bergen och springer.

Therese Edström
Therese Edström
Team assistant
... läs mer

Therese är svenska och född och uppvuxen i Göteborg. Efter studenten flyttade hon till Valencia och studerade spanska, dit hon några år senare flyttade tillbaka för att studera på universitetet. Therese har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning marknadsföring. Hon flyttade till Mallorca sommaren 2016 efter att ha bott ett år i Boston. Therese talar svenska, engelska och spanska. På fritiden umgås hon gärna med sina vänner, spelar fotboll och utforskar Mallorca.

MALLORCARESIDENCIA SL © 2012-2017 - CIF: B57607699 TOMO: 2382, LIBRO: 0, FOLIO: 157, HOJA: PM-63854, INSCRIP.: 1 | Legal notice
asdas
6+4 =
×