Renoveringar, ombyggnationer och projektledning

Vi erbjuder kompletta lösningar på renoveringar, ombyggnationer och projektledning på Mallorca.

Har du någonsin hittat det perfekta stället med vyer du alltid drömt om, men var orolig för allt arbete som behövde göras?
Mallorcafastigheter erbjuder dig en komplett lösning för att renovera och hantera ditt projekt från början till slut. Vår designer tar hand om alla dina behov. Hon förbereder ritningar och kostnadsberäkningar, schemalägger besök till showrooms, hjälper dig att välja material, sätter upp ett team av kvalificerade och pålitliga arbetare och leder projektet samt håller dig informerad och delaktig i att göra ditt drömhem till verklighet.
För en gratis offert kontakta oss på info@mallorcafastigheter.com eller +34 971 22 08 68.

Nedan finns några exempel på renoveringar och ombyggnationer som vi har gjort hittills:

RENOVERING AV SANTA CATALINA TAKVÅNING

En smart layout och organiska material omdefinierar denna ljusa etagelägenhet, belägen på de två översta våningarna i en byggnad från 1866 i trendiga Santa Catalina.
Ek-plankgolv med en yta av tung-olja, gav värme till totalrenoverad interiör, utformad för att fånga allt tillgängligt ljus. Det första våningsplanet har ett ljust vardagsrum med ett nytt och modernt Siematic kök. Traditionella mallorkinska detaljer ingick i renoveringen som det mönstrade karaktäristiska blå klinkergolvet längs köket och handblåsta glaslampor hängande ovanför bordet.

Flera bilder
TOTALRENOVERING AV VILLA I NOVA SANTA PONSA, NÄRA PORT ADRIANO

Förbättra flödet, men att behålla charmen, av ett medelhavsinspirerat hem.
Mallorcafastigheter designade och installerade nya golv, nytt kök och nya badrum. Våra hantverkare stenlade terrasserna med noga utvald marmor. Våra byggare förbättrade poolen och våra trädgårdsmästare gjorde om planteringarna på tomten för att skapa ett mer modert hem utan att förlora Medelhavskänslan. Klassiska proportioner och oklanderlig hantverksskicklighet återställde elegansen till denna mysiga villa.

Flera bilder
MALLORCARESIDENCIA SL © 2012-2017 - CIF: B57607699 TOMO: 2382, LIBRO: 0, FOLIO: 157, HOJA: PM-63854, INSCRIP.: 1 | Legal notice